Főoldal
Webshop
Rólunk
Elérhetőség
Vásárlási információk
Sommer
GY.I.K
English
KOSÁR:
Az Ön kosara üres
Belépés Elfelejtett jelszó Regisztráció
Lakossági Ipari Szervíz
Webshop Elérhetőség Ajánlatkérés Sommer Cikkek, tanulmányok AKCIÓ!!!
Főoldal » Rólunk
Rólunk
Pálinkás Kapucentrum garázskapu bemutatóterem
Pálinkás Kapucentrum garázskapu bemutatóterem
Ingyenes parkolási lehetőség vásárlóinknak az udvarban
Ingyenes parkolási lehetőség vásárlóinknak az udvarban
Rövid bemutatkozás / Híreink - velünk történt


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A garázskapu-miskolc.hu webshop üzemeltetője a Bentonit 94' Bt. Cégünk 1994-ben alakult, 2000-től foglalkozunk kaputechnikai eszközök forgalmazásával és telepítésével.

 

Ügyfeleink elvárása elsősorban nem az olcsó termék, olcsó szolgáltatás, hanem hosszú távon megbízhatóan működő termék és hosszú távú korrekt partnerkapcsolat.

 

Éppen ezért meglévő és leendő partnereinket nem a piacon lévő legolcsóbb termékkel próbáljuk magunkhoz kötni, hanem ügyfeleink igényét felmérve 10 éves tapasztalatunk alapján egy optimális megoldást kínálva számukra.

 

7 dolog amiért Önnek is érdemes ellátogatnia hozzánk

 

1. Miskolc, Szentpéteri kapu 62. alatti bemutatótermünkben megnézheti és kipróbálhatja azokat a garázskapukat, kapunyitót és kiegészítőket amik kiemelt kínálatunkban szerepelnek. Nincs találgatás és bizonytalanság, hogy milyen lehet élőben.

 

 

2. Komplett garázskapu automatizálási rendszert is talál üzletünkben, melyek útmutatót adnak leendő garázsa kialakításához, inspirálják elképzeléseit.

 

3. Bemutatótermünkben felkészült munkatársak segítik Önt a legjobb megoldás megtalálásában. Egy rövid elbeszélgetés során feltérképezzük mik azok a kiegészítő termékek, megoldások amik az Ön életviteléhez szükségesek, amiket biztosan nagy megelégedettséggel fog otthonában használni - mindezt úgy, hogy az egy fillérrel se kerüljön többe annál, mint ami feltétlenül szükséges

 

4. Vásárlása vagy érdeklődése során bemutatótermünk udvarában kényelmesen és biztonságosan parkolhat - nem kell parkolóhelyet keresni, parkolójegyet vásárolni, az órát nézni lejárt-e már a parkolójegye. Vásároljon nyugodtan. Szánja rá az időt - mi is ezt tesszük! :-)

 

5. Ha Ön messze lakik tőlünk vagy egyszerűen nincs lehetősége esetleg ideje bemutatótermünkbe bejönni, akkor webshopunkban akár otthonról is, kényelmesen és gyorsan megrendelheti bármelyik termékünket.

 

6. Hogy eloszlassuk a webshopban történő vásárlás bizonytalanság érzését, ezért webshop vásárlóinknak az általános garanciavállaláson túl pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk, azaz ha nem lenne elégedett a termékkel, csak vissza kell hoznia vagy küldenie nekünk és mi visszafizetjük az árát. (Ennek pontos részleteiről a Vásárlási feltételek menüpontban az Elállás joga alatt olvashat). 

 

7. Kollégáimmal már 15 éve azon fáradozunk, hogy mindazoknak akik szeretnék, hogy otthonukban már a megérkezéstől a megérdemelt kényelem és biztonság várja, egy elérhető és személyre szabott megoldást nyújtsunk.

 

 

Cégünk adatai:

 

BENTONIT 94 BT.

Alapítás éve: 1994

Adóigazgatási azonosítószám: 21292507-2-05

Cégjegyzékszám: 05-06-004797

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróság, mint Cégbíróság 

Bankszámlaszám: UniCredit 10918001-00000041-79810006

Tulajdonosok: Pálinkás Zsolt, Pálinkás Tibor,

Képviselő: Pálinkás Zsolt, Pálinkás Tibor

Székhely: 3712 Sajóvámos, Móricz Zsigmond u.15

Telephely:3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 62.

               3571 Alsózsolca, Gyár u.8.

 

 

Üzletünk:

 

Pálinkás KapuCentrum - Bemutatóterem:

3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 62.

Nyitva tartás: hétfő-péntek: 8-16 óra

 

Tel.:     +36-46/505-455

Mobil:   +36-20/9676-045

e-mail:  p.tibor@palinkaskapu.hu

 

Kényelmes hazaérkezést kívánva - Automatikusan

 

Üdvözlettel: 

 

                          Pálinkás Zsolt

A hazaérkezés kényelmének automatikus szállítója

 

Híreink/Velünk történt

 

2008.novemberében pályázatot nyújtottunk be a Gazdaságfejlesztési Operatív Program E-kereskedelem és egyéb e-szolgáltatások támogatása c. pályázati felhívásra.

 

 

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott "Elektronikus kereskedelmi rendszer bevezetése a Bentonit 94 Bt. részére" című pályázatunkat a Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatóságának vezetője 4.060.250Ft összegű támogatásra eredményesnek ítélte, ennek értelmében cégünket egyszeri, vissza nem térítendő támogatásban részesítette.

Miskolc, 2009.03.20   

 

Cégünk kaputechnikai részlegével birtokba vettük az új telephelyünket (Miskolc, Szentpéteri kapu. 62.). A ház átépítése és felújítása részben befejeződött, már csak apró munkákat kell elvégezni.

Miskolc, 2009.06.15. 

 

Miskolci telephelyünkre megkaptuk a Miskolc MMJV Polgármesteri Hivatalától a működési engedélyt. Itt szép, kulturált környezetben tudjuk ügyfeleinket fogadni, bemutatni a termékeinket.

Miskolc, 2009.07.02.

 

Köszönő oklevelet kaptunk a "8. Drogmentes Magyarországért Maraton, országos-futás a gyermekek jövőjéért" rendezvénysorozat anyagi támogatásáért. Az általunk is támogatott rendezvény eredményei: 149 településen bekapcsolódó 350iskolából 25.000 gyerek tette le a Drogmentes kapitányok esküjét, és összesen 53.000 embert ért el személyesen a drogmentes üzenetével.

Miskolc, 2009.09.29.

 

Termékkínálatunkat kibővítettük a FAAC gyár termékeivel. Az olajhidraulikus motorok gyártójaként piacvezető FAAC cég kimagasló minőségű termékekkel van jelen a piacon mind a lakossági mind az ipari felhasználók számára.

Miskolc, 2009.11.02.

 

 

Látogatóként részt vettünk a Marketing Expo-n, ahol új gondolatokkal, ötletekkel "felpörögve" értünk haza.

Miskolc, 2010.01.21.

 

Új munkaerővel bővültünk. Alsózsolcai telephelyünkre új munkatársat vettünk fel, aki a gyártásban és a lakatos munkákban lesz segítségünkre.

Miskolc, 2010.03.01. 

 

 

Új munkaerővel bővültünk. Miskolci irodánkba új munkatársat vettünk fel, aki a napi teendőkben, az ügyfélkezelésben, valamint az adminisztratív feladatokban lesz segítségünkre. 

Miskolc, 2010. 06. 01. 

 

« Vissza
Keresés
Webshop
Termékek lakossági célra
Garázskapuk
Garázskapu automatikák
Tolókapu automatikák
Szárnyaskapu automatikák
Fotocellák
Villogó lámpák
Távirányítók, rádióvevők
Kapu vasalatok
Úszókapu
Szárnyaskapu
Központi porszívó rendszerek
Alkatrészek
Motorok, takarító készlet
Termékek ipari célra
Fotocellák
Villogó lámpák
Távirányítók, rádióvevők
Használt termékek
Garázskapuk
Garázskapu automatikák
Tolókapu automatikák
Szárnyaskapu automatikák
Intelligens termékkereső
Segíthetünk jó megoldást találni? Keressük meg együtt az Ön igényeinek valóban megfelelő terméket!
E-ügyfélszolgálat
Főoldal Elérhetőség Oldaltérkép Szállítás Adatvédelmi nyilatkozat Biztonságos fizetés Vásárlási információk 2009© Cikkek ügyfeleinknek