Főoldal
Webshop
Rólunk
Elérhetőség
Vásárlási információk
Sommer
GY.I.K
English
KOSÁR:
Az Ön kosara üres
Belépés Elfelejtett jelszó Regisztráció
Lakossági Ipari Szervíz
Webshop Elérhetőség Ajánlatkérés Sommer Cikkek, tanulmányok AKCIÓ!!!
Főoldal » Szállítás
Szállítás
Szállítási és fizetési információk

 

Szállításra vonatkozó adatok:

A megrendelt küldeményeket a DPD Hungária Kft. juttatja el Önhöz, az Ön által megadott szállítási címre (postafiók címre nem kézbesítünk).

 

DPD Hungária Kft.

Központi telefonszám:06-40-100-373

 

A szállító cég csak munkanapokon 8-17 óra között végzi a szállítást.

 

Szállítási díjak:

Ha a berendezés beszerelést a Bentonit 94 Bt. végzi, akkor nem számítunk fel kiszállítási díjat. Abban az esetben, viszont ha a Vásárló nem a Bentonit 94 Bt.-vel végezteti  a berendezés telepítését akkor az alábbi szállítási díjak érvényesek:

Magyarország területén előreutalás vagy bankkártyás fizetés esetén mindössze 2.490 Ft, utánvét esetén pedig 2.890 Ft a kiszállítás díja.

 

Szállítási mód-vállalt határidő:
Normál szállítás esetén, a munkanapokon 13:00 óráig leadott megrendelést, a követő 2. munkanap végéig megkíséreljük házhoz szállítani, a megadott szállítási címre.

 

A DPD a munkanapon 13:00 óráig leadott megrendeléseket követő munkanapon veszi át a csomagot és azt a felvételt követő munkanapon 8-17 óra között szállítja az Ön által megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben is elérhető.

 

A küldemény feladását követően e-mailben megkapja a kiszállítási értesítőt és a 14 számjegyű csomagazonosító számot. A csomagazonosító szám segítségével érdeklődhet a csomag hollétéről a DPD Ügyfélszolgálatán a 06-40-100-373 telefonszámon 8-18 óra között. A csomagküldő szolgálatot az alábbi weblapon is elérheti:http://www.dpd.com/hu.

A már feladott küldemények hollétéről, átvételéről a DPD-nél kell érdeklődni, egyeztetni.

 

Házhoz szállítással történő rendelés esetén átvételkor ellenőrizze a csomag sértetlenségét. Rendkívül ritkán fordul elő, de ha mégis sérült lenne a küldemény, kérjük vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral, melyben fel kell tüntetni az esetlegesen sérült termékeket is. A jegyzőkönyv hiányában sem a DPD, sem mi nem tudunk a sérült csomaggal kapcsolatos reklamációt elfogadni. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

 

Fizetésre vonatkozó információk:

 - személyes átvételre bemutató termünkben van lehetőség, kizárólag előre egyeztetett időpontban 

Bentonit 94 Bt/Pálinkás KapuCentrum

3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 62.

Telefon: 46/505-455, 20/9676-045

e-mail: p.tibor@palinkaskapu.hu

 

 - banki átutalással, a legolcsóbban. A banki átutalás előreutalást jelent, melyhez - kérésre - elküldjük a kiállított  számlát faxon, vagy e-mailben. Ez alapján tud utalni. Az Ön küldeménye az összeg jóváírásának napján feladásra kerül.

 

  - bankkártyás fizetéssel, a K&H Bank rendszerének használatával. Felhívjuk figyelmét, hogy bankkártyájának adatait kizárólag a K&H Bank kezeli, mi nem látjuk azokat - ezáltal is növelve a tranzakció biztonságát. Ha az összeg jóváírása 13 óráig megtörténik, akkor az Ön küldeménye a következő munkanapon feladásra kerül.

 

  - utánvéttel a leggyorsabban: a 13:00-ig beérkező megrendeléseket a következő munkanapon feladjuk, így a megrendelt termék a megrendelését követő második munkanapon Önnél lesz.


« Vissza
Keresés
Webshop
Termékek lakossági célra
Garázskapuk
Garázskapu automatikák
Tolókapu automatikák
Szárnyaskapu automatikák
Fotocellák
Villogó lámpák
Távirányítók, rádióvevők
Kapu vasalatok
Úszókapu
Szárnyaskapu
Központi porszívó rendszerek
Alkatrészek
Motorok, takarító készlet
Termékek ipari célra
Fotocellák
Villogó lámpák
Távirányítók, rádióvevők
Használt termékek
Garázskapuk
Garázskapu automatikák
Tolókapu automatikák
Szárnyaskapu automatikák
Intelligens termékkereső
Segíthetünk jó megoldást találni? Keressük meg együtt az Ön igényeinek valóban megfelelő terméket!
E-ügyfélszolgálat
Főoldal Elérhetőség Oldaltérkép Szállítás Adatvédelmi nyilatkozat Biztonságos fizetés Vásárlási információk 2009© Cikkek ügyfeleinknek